Coffee & Code

Vrei sa profiti de un pic de timp creativ unde poti lucra la proiectele tale fara ca cineva sa se uite peste umarul tau intrebandu-se cand vei termina acel "feature"? Sau poate este un limbaj de programare sau o tehnologie pe care ti-ai dorit s-o incerci dar nu ai gasit timpul s-o faci?

Fa-ti o favoare si vino la Coffee & Code unde poti sta jos si coda ce-ti doresti sau pe orice proiect aduci cu tine! Indiferent de limbaj sau nivel, join us!

De asemenea unele evenimente vor incepe cu o scurta prezentare si cateodata hands-on workshops.

Scurt manifesto

Ne angajam sa ne cultivam pe noi si pe altii. Din experienta am constatat ca fiind deschisi, empatici si experimentali, putem creste atat noi cat si altii. Esti mai mult decat un programator: nu esti codul ce-l scrii. Tinand cont de acestea, risca! Reuseste. Esueaza. Cere ajutorul. Primeste incurajare. Joaca-te cu concepte noi. Bucura-te de ceea ce faci si ai rabdare cu tine. Construieste lucruri care sunt importante pentru tine. Si cel mai important, cultiva o varietate de interese. Te vor modela in moduri surprinzatoare. Urmeaza-ti pasiunile si descopera altele noi. De aia suntem aici.