GDG DevFest Cluj-Napoca

Comunitatea GDG (GDG Bucharest, GDG Cluj-Napoca și GDG Pitești) organizează cea mai mare conferință pe tehnologii Google din România, în 12-13 noiembrie 2015, la Grand Hotel Napoca.

Conferința cuprinde: sesiuni în plen, sesiuni paralele (Android, Cloud și Web) cu workshop-uri, code labs, office hours (consultanță de la Google Developer Experts) și barcamp-uri (promovare de proiecte și feedback).

Din cei 15 prezentatori vă enumerăm câteva nume de referință:

  • Filip Hracek – lucrează la Google din 2008, astăzi el este Developers Relations, obiectivul lui este să sprijine dezvoltatorii din Europa Centrală. Filip va avea un keynote despre noile tehnologii Google și suportul pentru dezvoltatori.
  • Fernando Cejas – este inginer software și lucrează la SoundCloud. Este pasionat de software, metodologii Agile și tehnologii în general, dar acordă o atenție deosebită dezvoltării în Android. El a organizat GDG Barcelona și a lucrat la Tuenti.
  • Catalin Morosan – unul din cei mai pasionați programatori Android, lucrează la aplicații complexe și ii place să folosească tehnologia în scopuri umanitare. A creat aplicații complexe pentru UNICEF și companii private. Cătălin acordă importanță comunității și s-a implicat în relansarea GDG București, unde este co-organizator.
  • Bogdan Nourescu – este singurul trainer autorizat din România pentru Google Cloud Platform. Lucrează cu tehnologii precum AppEngine, Compute Engine, Cloud Storage, JQuery, Polymer. Este trainer și are sute de ore de lucru cu tinerii specialiști IT pe care ii învață cum să lucreze în Cloud pentru a atinge potențialul maxim în proiectele lor.
  • Carmen Popoviciu – este "the leading lady" a comunității AngularJS din Olanda. Este speaker la cele mai importante evenimente tehnice din Olanda precum: ngEurope, GOTO Amsterdam, angular Connect, DevfestNL. Carmen este un lider Angular și își dedică timpul și pasiunea comunității. Suntem bucuroși că reușim să o aducem acasă, la Cluj-Napoca, să ne vorbească de Angular, tehnologie și comunitate.

Agenda actualizată poate fi consultată pe site-ul conferinței: devfest.ro

Nu ratați înregistrarea la DevFest Romania, tichetele cu preț redus (40 euro + TVA) sunt valabile până pe 29 octombrie, după această dată aveți tichet standard (70 euro + TVA).