Techsylvania 2021

Techsylvania, locul în care business-ul și tehnologia se întâlnesc

pentru a trece impreuna la urmatorul nivel

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile,

evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv online pe platforma Hopin.


Conferința noastră ramane locul în care oamenii vin să se inspire, să afle noutatile în materie de tehnologie și să învețe de la unele dintre cele mai strălucite minți ce e de făcut și ce nu se mai face in 2021. De la prezentarea ideilor inovatoare până la dezbaterea unora dintre cele mai importante probleme care apar atunci când business-ul întâlnește tehnologia, scena Conferinței Techsylvania reprezintă nucleul comunității.

Cine se va alătura scenei Codiax 2021?

Cea de-a 8-a ediție a Techsylvania continuă și în 2021 cu călătoria virtuală înspre inovație tehnologică, reliefând metode actuale de înțelegere a celor mai noi tehnologii. În cadrul ediției de anul acesta, Techsylvania se așteaptă ca la evenimentele organizate să participe peste 5000 de persoane, iar încă de acum, organizatorii au anunțat că pe scena virtuală vor urca peste 60 de vorbitori de talie internațională. Totodată, se așteaptă ca în cadrul concursurilor și oportunităților pregătite pentru startup-uri, la evenimente să fie înscrise un număr de peste 300 de astfel de afaceri.

Anul acesta, scena Techsylvania va reuni nume internaționale, printre care reprezentanți ai Stack Overflow, Lime, eBay, Swarm, Local Globe, DocuSign, Grab, Chili Piper.


Loic Houssier - VP of Engineering la DocuSign


Cum te alaturi si tu Techsylvania 2021?

Pana pe data de 25.08, organizatorii vor pune la dispoziția doritorilor bilete la prețuri reduse în cadrul campaniei Early Bird.

Până în luna septembrie când se va da startul Techsylvania 2021, participanții vor avea posibilitatea de a alege între trei tipuri de bilete: Premium, Builder și Executive, fiecare dintre ele venind cu facilități și beneficii care să completeze experiența tehnologică plină de oportunități a evenimentului.

Biletele și detaliile despre speakeri, eveniment și program pot fi consultate pe https://techsylvania.com/tickets/ .

Primii 10 cititori care vor folosi codul PressCMP pe site-ul www.techsylvania.com/tickets/ vor avea 100% discount.

Biletele se pot achiziționa de pe https://techsylvania.com/tickets/

Techsylvania 2021 este sprijinită de:

  • Platinum Partners - Mastercard, Unicredit Bank

  • Gold Partners - Google for Startups, Superbet, Betfair Romania

  • Silver Partners - Halcyon Mobile, Telenav, Wolfpack Digital, Microsoft

  • Bronze Partners - Cluj Business Campus, X2Mobile, Yardi

  • Cu sprijinul - Primaria si Consiliul Local Cluj Napoca si Visit Cluj Napoca